Sök

Laddpaket för elbil

Det ska vara enkelt och säkert att ladda elbilen. Vi hjälper dig som företagare eller fastighetsägare att komma igång med en driftsäker laddlösning för personalen, kunderna eller boende i området.

För tio år sedan började vi resan med att bygga upp laddinfrastrukturen för elbilar i Falu kommun. Idag är Falun en av Sveriges bästa elbilskommuner och vårt nät omfattar både publika laddstationer och stationer hos företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Nu vill vi dela med oss av vår kunskap och hjälpa företag, fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar hänga med i omställningen till en fossilfri framtid.

Säkra laddpaket

Vi hjälper dig att installera rätt laddut-rustning och tjänster utifrån dina behov och förutsättningar. Laddning ska fungera bekymmersfritt där man behöver ladda.

Vi säljer bara laddstationer som uppfyller marknadens regler och rekommendationer när det gäller el- och personsäkerhet. När man köper en laddstation av oss, ingår alltid installation och driftsättning av erfaren personal och enligt gällande elinstallationsregler.

Bekymmersfritt ägande

Vi är en lokal leverantör som tar ansvar för att leverera trygga och enkla tjänster kring elbilsladdning. Vi tar hand om drift, underhåll och årsservice för att göra ditt ägaransvar bekymmersfritt och för att uppfylla garantikrav från tillverkaren.

Smarta tillvalstjänster

För att ytterligare förenkla ditt ägande av laddstationer kan vi erbjuda olika smarta tillvalstjänster. Vi kan till exempel hjälpa dig med betalsystem, laddkort eller tillgång till kundsupport som är bemannad dygnet runt. Dess-utom kan vi komplettera laddstationerna med lastbalansering, som styr laddningen automatiskt efter dina säkringar och övrig elförbrukning i fastigheten.

Läs mer om:

Grundpaket och tillval

Laddstationer

Ladda och betala

Felanmälan av laddstation