Sök

Skapa konto för inloggning

Ska du registrera ett nytt lokalt konto för Mina Sidor eller saknar du Facebook-, Windows Live- eller Google-konto? Du kan enkelt skapa ett nytt konto.

Skapa ett lokalt konto

Gå till Mina Sidor och välj Logga in. Klicka på länken Registrera. Sedan anger du en giltig e-postadress och ett eget lösenord. Klicka på knappen registrera. 

Du får nu ett meddelande till den angivna e-postadressen. Klicka på aktiveringslänken som finns i meddelandet. Logga sedan in med den valda e-postadressen och ditt lösenord. 

Hittar du inte e-mailet som ska ha skickats till dig? Kolla skräpposten i din mail, ibland hamnar mailet där.

Fyll i kundnummer och fakturanummer (från en faktura före mars 2018)– det behöver du bara göra första gången. Uppgifterna hittar du på någon av dina fakturor. 

 

Skapa ett Windows Live-konto

Gå till Mina Sidor och välj Logga in. Tryck på alternativet Windows Live ID. Klicka på Registrera dig nu som du hittar längre ner på sidan.

Fyll i uppgifterna som efterfrågas med undantag för telefonnummer. Har du redan en e-postadress kan du använda den som användarnamn. Klicka slutligen på Skapa konto. Om Windows Live kräver en bekräftelse så gör du det i mailet som kommer inom kort.

Gå nu tillbaka till Mina Sidor - fev.se/minasidor. Fyll i kundnummer och fakturanummer – det behöver du bara göra första gången. Uppgifterna hittar du på någon av dina fakturor. Är du inte redan inloggad med ditt Windows Live-konto ska du göra det först med ditt användarnamn och lösenord.

OBS: Glöm inte notera användarnamn och lösenord till ditt nya konto.


Skapa ett Google-konto

Gå till Mina Sidor och välj Logga in. Tryck på alternativet Google. Klicka på Skapa ett konto som du hittar längre ner på sidan.

Fyll i uppgifterna som efterfrågas med undantag för telefonnummer. Har du redan en e-postadress kan du använda den som användarnamn. Tryck Nästa steg. Därefter får du en fråga om Google+, där du kan tacka nej. Slutligen får du en välkomstbekräftelse från Google.

Gå nu tillbaka till Mina Sidor - fev.se/minasidor. Fyll i kundnummer och fakturanummer (från en faktura före mars 2018)– det behöver du bara göra första gången. Uppgifterna hittar du på någon av dina fakturor. Är du inte redan inloggad med ditt Google-konto ska du göra det först med ditt användarnamn och lösenord.

OBS: Glöm inte notera användarnamn och lösenord till ditt nya konto.


Skapa ett Facebook-konto

Gå till Mina Sidor och välj Logga in. Tryck på alternativet Facebook. Klicka på Gå med i Facebook.

Fyll i uppgifterna som efterfrågas. Klicka slutligen på Gå med. När du väl är inloggad kan de flesta uppgifter väljas bort genom Hoppa över. Slutför registreringen genom att bekräfta kontot i mailet som kommer inom kort.

Gå nu tillbaka till Mina Sidor - fev.se/minasidor. Fyll i kundnummer och fakturanummer – det behöver du bara göra första gången. Uppgifterna hittar du på någon av dina fakturor. Är du inte redan inloggad med ditt Facebook-konto ska du göra det först med ditt användarnamn och lösenord.

OBS: Glöm inte notera användarnamn och lösenord till ditt nya konto.