Sök

Skapa konto för inloggning

Ska du registrera ett nytt lokalt konto för Mina Sidor eller saknar du Facebook-, Windows Live- eller Google-konto? Du kan enkelt skapa ett nytt konto.

Skapa ett lokalt konto

Gå till Mina Sidor och välj Logga in. Klicka på länken Registrera. Sedan anger du en giltig e-postadress och ett eget lösenord. Klicka på knappen registrera. 

Du får nu ett meddelande till den angivna e-postadressen. Klicka på aktiveringslänken som finns i meddelandet. Logga sedan in med den valda e-postadressen och ditt lösenord. 

Hittar du inte e-mailet som ska ha skickats till dig? Kolla skräpposten i din mail, ibland hamnar mailet där.

Fyll i kundnummer och fakturanummer – det behöver du bara göra första gången. Uppgifterna hittar du på någon av dina fakturor. 

 

Skapa ett Windows Live-konto

Gå till Mina Sidor och välj Logga in. Tryck på alternativet Windows Live ID. Klicka på Registrera dig nu som du hittar längre ner på sidan.

Fyll i uppgifterna som efterfrågas med undantag för telefonnummer. Har du redan en e-postadress kan du använda den som användarnamn. Klicka slutligen på Skapa konto. Om Windows Live kräver en bekräftelse så gör du det i mailet som kommer inom kort.

Gå nu tillbaka till Mina Sidor - fev.se/minasidor. Fyll i kundnummer och fakturanummer – det behöver du bara göra första gången. Uppgifterna hittar du på någon av dina fakturor. Är du inte redan inloggad med ditt Windows Live-konto ska du göra det först med ditt användarnamn och lösenord.

OBS: Glöm inte notera användarnamn och lösenord till ditt nya konto.


Skapa ett Google-konto

Gå till Mina Sidor och välj Logga in. Tryck på alternativet Google. Klicka på Skapa ett konto som du hittar längre ner på sidan.

Fyll i uppgifterna som efterfrågas med undantag för telefonnummer. Har du redan en e-postadress kan du använda den som användarnamn. Tryck Nästa steg. Därefter får du en fråga om Google+, där du kan tacka nej. Slutligen får du en välkomstbekräftelse från Google.

Gå nu tillbaka till Mina Sidor - fev.se/minasidor. Fyll i kundnummer och fakturanummer – det behöver du bara göra första gången. Uppgifterna hittar du på någon av dina fakturor. Är du inte redan inloggad med ditt Google-konto ska du göra det först med ditt användarnamn och lösenord.

OBS: Glöm inte notera användarnamn och lösenord till ditt nya konto.


Skapa ett Facebook-konto

Gå till Mina Sidor och välj Logga in. Tryck på alternativet Facebook. Klicka på Gå med i Facebook.

Fyll i uppgifterna som efterfrågas. Klicka slutligen på Gå med. När du väl är inloggad kan de flesta uppgifter väljas bort genom Hoppa över. Slutför registreringen genom att bekräfta kontot i mailet som kommer inom kort.

Gå nu tillbaka till Mina Sidor - fev.se/minasidor. Fyll i kundnummer och fakturanummer – det behöver du bara göra första gången. Uppgifterna hittar du på någon av dina fakturor. Är du inte redan inloggad med ditt Facebook-konto ska du göra det först med ditt användarnamn och lösenord.

OBS: Glöm inte notera användarnamn och lösenord till ditt nya konto.