Sök

Äntligen finns vi på Facebook

Idag är det premiär för Falu Energi & Vattens egen sida på Facebook. Sidan är ett forum för våra kunder och besökare som vill ta del av vad som händer hos oss. Den är också perfekt om du vill kunna ställa generella frågor eller har synpunkter kring våra tjänster, produkter och verksamheter.

– Vi behöver finnas där våra kunder finns och de förväntar sig att kunna möta oss i de digitala kanaler som är en del av deras vardag. Därför är det på tiden att vi deltar på Facebook, en kanal som utvecklats till en social infrastruktur, säger Per Dahlberg, vd för Falu Energi & Vatten.

Facebooksidan kommer att vara bemannad under vardagar från 08.00 till 16.00. Under öppettiderna kommer vi att svara på era frågor eller inlägg. Vårt mål är att kunna svara dig inom en timme. Under helger och röda dagar har vi stängt. Vid ändrade öppettider, till exempel klämdagar eller halvdagar, kommer det att stå på sidan. Självklart kan du skriva inlägg eller skicka meddelanden till oss även när det är stängt. Vi besvara frågorna när kundservice åter är öppen. Vid allvarligare fel efter våra öppettider ska du kontakta oss på 023-77 49 00.

För att följa oss på Facebook:

Fakta/Facebook
Facebook är en social nätverkstjänst som grundades år 2004. I Sverige är Facebook det mest populära nätverket i alla åldersgrupper över 16 år. 2015 hade till exempel 70 procent av alla internetanvändare någon gång besökt Facebook. Källa: Svenskarna och internet 2015