Sök

Är du redo att förändra världen?

På onsdag kommer tidningen ETC:s grundare Johan Ehrenberg till Falun för att prata allvar med alla Falubor. Kom och lyssna på en föreläsning som sätter miljöfrågorna i fokus.

Under hösten har entreprenören, författaren och journalisten Johan Ehrenberg varit på turné genom Sverige för att diskutera hur vi kan skapa det rättvisa och klimatsmarta samhället. Nu är det alltså dags för Falun – missa inte denna ögonöppnare!

Engagerad i solcellsfrågan
Under föreläsningen i Falun kommer Johan Ehrenberg ta upp viktiga frågeställningar som till exempel varför får klimathotet fortsätta och hur vi kan finansiera en klimatomställning lokalt.
Det är frågeställningar som vi på Falu Energi & Vatten jobbar med dagligen. Hållbarhet och långsiktighet genomsyrar alla våra verksamhetsgrenar, säger Daniel Asplund, projektledare på Falu Energi & Vatten.
Ehrenberg är också engagerad i solcellsfrågan och han kommer berätta mer om hur vi kan rädda världen, solpanel för solpanel.
Johan brinner, precis som vi, för både grön energiproduktion och elbilar, och han gör sin resa genom Sverige med en Tesla, berättar Daniel.

Träffas oss på Stadsbiblioteket
Inför onsdagskvällens föreläsning på Stadsbiblioteket kommer vi att finnas på plats för att visa upp elbilar och laddstationer.

Är du intresserad av att gå på föreläsningen i Falun?
Då har du två chanser:

  • 26 oktober, 11:30-13:00, Högskolan Dalarna
  • 26 oktober, 18:00-20:00, Stadsbiblioteket

 OBS: Föreläsningarna är gratis.

Ehrenberg