Sök

Fri start på Lilla Runnskrinnet

Söndagen den 18 februari är det dags för barnens eget skridskolopp under Runn Winter Week - Lilla Runnskrinnet. Som stolt samarbetspartner till loppet hoppas vi att alla barn och föräldrar sluter upp för en härlig dag på isen.

– Vi har sedan flera år tillbaka stöttat Runn-is arbete med att ploga och utveckla en av kommunens öppna aktivitetsarenor. Lilla Runnskrinnet bjuder in våra unga samhällsmedborgare till en spännande dag på isen och vi vill naturligtvis att så många som möjligt kan delta. Genom ett samarbete med Dala Active Skaters, Runn Winter Week och Runn-Is erbjuder vi gratis startavgift till loppet, säger Mikaela Trapp, informationsansvarig.

Start och mål vid Hälsinggårdsbryggorna
Loppet går av stapeln söndagen den 18 februari från Hälsinggårdsbryggorna i Falun. Anmälan sker en timme före start, 12.00, vid loppets start- och målområde. Klockan 13.00 går starten. Efter målgång får alla deltagande barn en fin medalj, varmkorv med bröd och saft.

För alla barn som vill testa att åka loppet med hastighetsskridskor finns möjligheten att låna dessa gratis av arrangören Dala Active Skaters. Minsta storlek är 32.

Aktiviteter under Runn Winter Week
Mer information om aktiviteter som sker under Runn Winter Week och Lilla Runnskrinnet hittar du på deras webbsida. Klicka dig vidare på länken nedan:

Program Runn Winter Week 2018

Fotot är taget under förra årets upplaga av Lilla Runnskrinnet. Visst ser det härligt ut? Välkomna till en rolig dag på isen!