Sök

Ny inloggning på Mina Sidor

Vi vill att så många kunder som möjligt använder Mina Sidor på vår webbplats fev.se. Därför har vi tagit fram ytterligare en möjlighet till inloggning.

Den nya inloggningen kräver till exempel inget Facebook-konto, utan du skapar ett lokalt konto med din e-postadress och ett eget lösenord.

Mina Sidor ger dig som kund en bra bild över vilka tjänster och produkter som du köper av Falu Energi & Vatten. Du kan se förbrukningar, anläggningar, fakturor och rapportera in vattenmätarställning.

Skapa konto för inloggning
När du ska logga in för första gången behöver du tillgång till en faktura med ditt kundnummer och fakturanummer. Dessa uppgifter behöver du bara ange när du startar ditt konto. Så här gör du för att skapa ett konto:

  • Klicka på Mina Sidor-symbolen på startsidan (fev.se) eller skriv in fev.se/minasidor i din webbläsare.
  • Välj typ av konto som du vill använda vid inloggning. Du kan välja mellan ett lokalt konto eller ett Facebook-, Windows Live- eller Google-konto.

Givetvis kan du använda Mina Sidor med valfri webbläsare och via dator, mobiltelefon eller surfplatta.

För dig som har frågor
fev.se/minasidor har vi samlat information om hur du skapar ett konto, använder sidorna, rapporterar vattenmätarställning och vanliga frågor med svar.

Hittar du inte svar på dina frågor? Kontakta vår kundtjänst eller skicka ett e-postmeddelande till info@fev.se