Sök

Träffas oss under 10mila på Lugnet

I helgen, 13-15 maj, är du välkommen till vårt tält på Lugnet i Falun. Vi kommer att finnas på plats för att heja fram alla startande i den svenska orienteringsklassikern 10mila.

Det är första gången som 10mila arrangeras norr om Dalälven och Lugnets berömda sportarena kommer att bjuda både tävlande och besökare på en mäktiga arenakänsla. Något som är unikt för arrangemanget.

Vi kommer att finnas på plats tillsammans med Borlänge Energi i ett gemensamt tält innanför entrén. Vi öppnar upp tältet lördagen den 14 maj klockan 10.30 och stänger för kvällen 23.00. Sedan öppnar vi igen på söndagen den 15 maj och finns på plats mellan klockan 08.00 och 12.00.

Förutom att vi bjuder på både energi i form av Fairtrade-bananer och dricksvatten från Lennheden, så kommer vi att finnas på plats för att berätta mer om våra tjänster, produkter och jobbmöjligheter i energibranschen. Är du intresserad av elbilar och laddinfrastrukturen i Falu kommun? Då kan du stanna till utanför entrén och prata med vår elbilsexpert Daniel Asplund. 

10mila kommer att sända webb-tv under arrangemanget och dyker du upp i vårt tält missar du inget - vi visar sändningarna i tältet. Missa inte heller att du har fritt WiFi från Falu Stadsnät under hela helgen.

För mer information om 10mila - besök arrangemangets webbsida eller Facebooksida.