Sök

Bjuder på startavgift i Lilla Runnskrinnet

Sjön Runn är en fantastisk tillgång för oss alla som bor eller besöker Falun med omgivningar. Vinter som sommar bjuder denna pärla på möjligheter till olika friluftsaktiviteter. Därför är det extra roligt att Falu Energi & Vatten får möjligheten att stötta en av dessa aktiviteter – Lilla Runnskrinnet.

– Vi har sedan flera år tillbaka stöttat Runn-is arbete med att ploga och utveckla en av kommunens öppna aktivitetsarenor. Nu väljer vi även att stötta Lilla Runnskrinnet under Runn Winter Week. Aktiviteten bjuder in våra unga samhällsmedborgare till en spännande dag på isen och vi vill att så många som möjligt kan delta. Genom ett samarbete med Dala Active Skaters, Runn Winter Week och Runn-Is kan vi nu erbjuda gratis startavgift till loppet, säger Mikaela Trapp, informationsansvarig.  

Start och mål vid Hälsinggårdsbryggorna
Loppet går av stapeln söndagen den 19 februari från Hälsinggårdsbryggorna i Falun. Anmälan sker en timme före start, 11.00, vid loppets start- och målområde. Klockan 12.00 går starten. Efter målgång får alla deltagande barn en fin medalj, varmkorv med bröd och saft.

För alla barn som vill testa att åka loppet med hastighetsskridskor finns möjligheten att låna dessa gratis av arrangören Dala Active Skaters. Minsta storlek är 32.

Aktiviteter under Runn Winter Week
Mer information om aktiviteter som sker under Runn Winter Week och Lilla Runnskrinnet hittar du på deras webbsida. Klicka dig vidare på länken nedan:

Program Runn Winter Week 2017

Fotot är taget av Lina Börjes (Dala Active Skaters) under tidigare upplaga av Lilla Runnskrinnet. Visst ser det härligt ut? Välkomna till en rolig dag på isen!