Sök

Falu Energi & Vatten söker byggledare för fjärrvärme/VA

Vill du vara med och bygga framtidens energisystem? Nu söker vi en byggledare med inriktning på fjärrvärme till avdelning Teknik. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetet som byggledare
Idag finns det cirka 200 kilometer nergrävda ledningar för fjärrvärme i Falu kommun och för varje år ökar siffran. För att säkerställa den framtida utbyggnaden måste vi ha en väl fungerande organisation för planering, projektering, byggledning och utförande. 

Som byggledare har du en nyckelroll i vårt arbete att utveckla fjärrvärmenätet och säkerställa vår leverans mot visionen 100 % nöjda kunder - idag och imorgon. Du kommer att ingå i en nybildad grupp med projektledare och byggledare som har kompetenser inom alla våra verksamheter.

I din roll driver och administrerar du byggprojekt för fjärrvärmenät från start till mål. Mindre projekt driver du via ramavtal och större projekt genomförs efter upphandling som du ansvarar över tillsammans med Inköpsavdelningen. Du arbetar nära våra entreprenörer och har även omfattande kontakter med kommunen och andra intressenter. Du deltar regelbundet i byggmöten och rapporterar löpande om projekten i vår organisation.

Kvalifikationer
Du som söker bör vara ingenjör på högskolenivå eller ha motsvarande kunskaper och gärna inom fjärrvärme och/eller VA-området. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av byggledning vid större byggprojekt och vana vid att delta vid upphandlingar. Byggnads- och entreprenadjuridik är andra önskvärda meriter.

Personliga egenskaper
Som person har du god förmåga att arbeta självständigt, systematiskt och kan fatta tydliga beslut. Du har lätt för att komma överens med personer på alla nivåer och förstår vikten av att följa rollens krav och säkerhetsföreskrifter. Du är strukturerad, utvecklingsinriktad och vill bidra med kreativa idéer som utvecklar vår verksamhet.

Det är också viktigt att du känner dig bekväm med att samarbeta och kommunicera med personer inom och utanför vår organisation. En stor del av arbetet som byggledare innebär kontakter med olika externa aktörer.

Vi erbjuder
Hos oss arbetar du för att kunna förena ett spännande arbete med livskvalité. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget. Det händer mycket i vår bransch därför står vi inför en expansiv och spännande framtid. Vi söker dig som vill vara med i vårt team.

Ansökan
I rekryteringen samarbetar vi med Petra Back HR AB. Registrera din ansökan via Petra Backs webbplats senast 2019-01-13. Kom ihåg att bifoga ditt CV i ansökan. CV: et ska innehålla utbildning, erfarenhet och ett personligt brev. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Medflyttandeservice för respektive genom Rekryteringslots erbjuds.

Vid frågor
Ytterligare information lämnas av rekryteringskonsult Petra Back, 070-656 98 30.

Om oss
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag med fokus på en klimatsmart vardag och framtidens infrastruktur i Falu kommun. Vi är en spännande och utmanande arbetsplats där våra kärnvärden pålitlighet, effektivitet och uthållighet leder oss i vår vardag.

Med våra tjänster och produkter inom elnät, elhandel, fjärrvärme & fjärrkyla, kraftproduktion, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del i samhället. I företaget arbetar cirka 200 personer och vi omsätter cirka 700 miljoner kronor per år.