Sök

Falu Energi & Vatten söker VA-ingenjör

Världens viktigaste livsmedel – kan du jobba med något mer spännande? Nu söker vi en VA-ingenjör för utbyggnad av vatten och avlopp till avdelning Teknik. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetet som VA-ingenjör
Falu Energi & Vatten är en viktig aktör för att samhället ska fungera på bästa sätt. Inte minst när det gäller att säkerställa att kommunens ledningsnät för VA håller god standard. Du kommer att ha en nyckelroll i arbetet med att projektera VA och säkerställa leveransen mot vår vision 100 % nöjda kunder - idag och imorgon.

Inom projekteringsgruppen finns 14 personer som arbetar med utveckling, planering och projektering av ledningsnäten inom vatten, avlopp och stadsnät.

I projekteringsgruppen kommer du att arbeta med projektledning av större och mindre utbyggnadsområden. Arbetet innebär avtalsskrivningar, information, upphandlingar och tillståndsansökningar. Du kommer att arbeta med allt från planering av ledningsutbyggnad till kommunikation, omvärldsbevakning, juridiska frågor, tolkning av lagtext och utveckling av verksamheten.

I dina arbetsuppgifter ingår att ha ett nära samarbete med kunder, Falu kommun, Länsstyrelsen och Trafikverket. Du kommer också att medverka i kommunens grupp för VA-planering.

Kvalifikationer
Vi söker dig med utbildning lägst på högskolenivå, gärna med inriktning vatten, bygg, miljö(landskap) eller annan lämplig inriktning. Du har arbetat några år och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från vattentjänster, kommunala processer och projektledning av större projekt.

B-körkort samt goda kunskaper i svenska är ett krav. 

Personliga egenskaper
Som person är du trygg, drivande och handlingsinriktad samtidigt som du tycker om att hitta nya lösningar på problem. Du är tydlig och smidig i ditt sätt att kommunicera. Det är viktigt att du har en god förmåga att metodiskt planera, organisera och genomföra dina arbetsuppgifter.

Att lyhört samarbeta med personer både inom och utanför vår organisation är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi erbjuder
Hos oss arbetar du för att kunna förena ett spännande arbete med livskvalité. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget. Det händer mycket i vår bransch därför står vi inför en expansiv och spännande framtid. Vi söker dig som vill vara med i vårt team. 

Ansökan
I rekryteringen samarbetar vi med Petra Back HR AB. Registrera din ansökan via Petra Backs webbplats senast 2019-01-13. Kom ihåg att bifoga ditt CV i ansökan. CV: et ska innehålla utbildning, erfarenhet och ett personligt brev. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Medflyttandeservice för respektive genom Rekryteringslots erbjuds.

Vid frågor
Information om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Petra Back 070-656 98 30.  

Om oss
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag med fokus på en klimatsmart vardag och framtidens infrastruktur i Falu kommun. Vi är en spännande och utmanande arbetsplats där våra kärnvärden pålitlighet, effektivitet och uthållighet leder oss i vår vardag.

Med våra tjänster och produkter inom elnät, elhandel, fjärrvärme & fjärrkyla, kraftproduktion, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del i samhället. I företaget arbetar cirka 200 personer och vi omsätter cirka 700 miljoner kronor per år.