Sök

Falu Energi & Vatten söker VA-projektör

Världens viktigaste livsmedel – kan du jobba med något mer spännande? Nu söker vi en VA-projektör till avdelning Teknik. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetet som VA-projektör
För att säkerställa att vi även i framtiden har ett VA-nät av hög kvalitet krävs en väl fungerande organisation för planering, projektering, byggledning och utförande. 

Du kommer att ha en nyckelroll i vårt arbete att utveckla VA-nätet och genom projektering förbereda förbättringsinsatser för säkerställa vår leverans mot visionen 100 % nöjda kunder - idag och imorgon. Du ingår i en grupp med projektörer och projektledare med kompetenser inom alla våra verksamheter. Inom företaget finns utförandegruppen Rörteknik som förvaltar och förnyar ledningsnätet, men vi har också en stor del utförandejobb som läggs på externa ramavtalsentreprenörer.

I arbetsuppgifterna ingår att projektleda konsulter som projekterar åt oss och granska ritningar. I projekteringsfasen ingår det ofta tillståndsansökningar, kundkontakter, upprättande av markägaravtal och myndighetskontakter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning med inriktning på VA. Du kan även genom lång arbetslivserfarenhet förvärvat motsvarande kunskaper. Vi förutsätter att du har några års erfarenhet från projektering av VA och ser det som meriterande om du också har arbetat med arbetsledning eller projektledning. 

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, utvecklingsinriktad och vill bidra med kreativa idéer som utvecklar vår verksamhet. Arbetet ställer höga krav på självständighet och eget driv. Det är också viktigt att du känner dig bekväm med att samarbeta och kommunicera med personer inom och utanför vår organisation. En stor del av det arbete innebär kontakter med olika externa aktörer.

Vi erbjuder
Hos oss arbetar du för att kunna förena ett spännande arbete med livskvalité. Vi kännetecknas av att vara en öppen, lyhörd och innovativ arbetsgivare där varje medarbetare är viktig. Alla ska känna att de vill, vågar och kan fatta beslut i sin vardag. Alla medarbetare ska känna en stark gemenskap och erbjudas utvecklingsmöjligheter inom företaget. Det händer mycket i vår bransch därför står vi inför en expansiv och spännande framtid. Vi söker dig som vill vara med i vårt team.

Ansökan
I rekryteringen samarbetar vi med Petra Back HR AB. Registrera din ansökan via Petra Backs webbplats senast 2019-01-13. Kom ihåg att bifoga ditt CV i ansökan. CV: et ska innehålla utbildning, erfarenhet och ett personligt brev. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Medflyttandeservice för respektive genom Rekryteringslots erbjuds.

Vid frågor
Ytterligare information lämnas av rekryteringskonsult Petra Back, 070-656 98 30.

Om oss
Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag med fokus på en klimatsmart vardag och framtidens infrastruktur i Falu kommun. Vi är en spännande och utmanande arbetsplats där våra kärnvärden pålitlighet, effektivitet och uthållighet leder oss i vår vardag.

Med våra tjänster och produkter inom elnät, elhandel, fjärrvärme & fjärrkyla, kraftproduktion, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del i samhället. I företaget arbetar cirka 200 personer och vi omsätter cirka 700 miljoner kronor per år.